Accomodatie

Wij hebben diverse hotels in de buurt waar u kan overnachten tijdens het Champagnefestival Oostende.

Hotel MONARCH
Koningstraat 61 – Oostende

Hotel MONARCH is een charmant en stijlvol herenhuis met een ideale ligging in het hartje van Oostende. Het bevindt zich vlakbij het strand, het casino, het zwembad, het winkel- en ontspanningscentrum. Voor de deur van het hotel kan je de kusttram opstappen om de Belgische kust te verkennen op eigen tempo. Kortom, het hotel is ideaal voor een aangename strandvakantie!  Alle kamers zijn volledig vernieuwd en laten u baden in een weelderige luxe. Je kan op het terras heerlijk genieten van de zeelucht en tot rust komen. Het hotel beschikt eveneens over garageplaatsen die je op aanvraag kan huren.
Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en geniet nadien van de verschillende evenementen die Oostende te bieden heeft. Het personeel staat altijd ter beschikking om een woordje uitleg te geven.  Er is ook een Noordzee Arrangement ism. Brasserie Henry

Hotel ROYAL ASTRID
Wellingtonstraat 15 8400 Oostende

Dit hotel biedt u de mogelijkheid te genieten van een welverdiende nachtrust in een dubbel kamer superior, inclusief ontbijt, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Meer info betreffende overnachtingen kan u verkrijgen via nancy.cattrysse@telenet.be

  • Noteer nu al het Champagnefestival in Bredene op 11, 12 en 13 oktober 2019.